skip to Main Content

Walk your walk…


Är du en månne upprepning av dig själv? Alltid same same. År efter år. Reflektera. Och känn efter. Känns det kanon. Grattis! Annars kan du läsa vidare.  För att kunna gå din egen väg behöver du först finna den, risken är annars att du knallar omkring på någon annans eller blir stående på ett ben… eller kör hela livet i ständig repris. Irrar du bort dig en stund på din egen stig gör det inte så mycket…det finns alltid ett syfte även med irrfärder!

Att finna din väg innebär inte sedan att du likt en formel 1 förare ska köra runt på samma bana hela tiden, hur kul är det liksom! Köra varv på varv på varv på är inte särskilt utvecklande. Du blir bara en upprepning av dig själv – upprepning av dig själv, hör du…det låter skittråkigt! Så, hur har du det…kört på samma bana för länge? Är du säker på att banan är din? Eller är det mammas och pappas? Partnerns? Det här är viktiga frågor!

Och bara för att du gillade en bana när du var 22 kanske du inte gör det när du är 42, eller hur? Dessa frågor behöver ställas ofta för vi förändras.

Har du svårt att lämna banan eller fastnat i någon annans spår kan jag varmt rekommendera att skaffa en coach. En coach kan hjälpa dig belysa vägar som du har släckt ned av rädsla, begränsningar eller bekvämlighet. En coach vet att du har förmågan att bli ditt bästa och att du ibland bara behöver en knuff. En coach hjälper dig formulera dina mål och önskningar från hjärtat…och är det sagt och nedskrivet..då blir det kraftfullt! Vet du ens vad du drömmer om?

 En låt som kan peppa dig och ingjuta lite mod i dessa frågor är  ”Am I wrong” med Nico&Vinze. Jag älskar den låten. In med lurarna i öronen sjung högt och dansa gärna…det kan ändra vilket sinnestillstånd som helst. Texten är så grymt upplyftande att allt känns möjligt.

Walk your walk and don’t look back!

Texten handlar om att du behöver gå din väg – och att du ska våga sikta utanför boxen. Den handlar om att våga fast du inte vet. Den handlar om att strunta i vad andra säger, bara du vet vad som är rätt för dig..å Herre Gud, blir det plattfall så reser du dig bara igen! I just love it! Lyssna och njutYou will be on top of the world!

You go, lots of love!

”Am I wrong for thinking out the box from where I stay?

Am I wrong for saying that I choose another way?

I ain’t tryna do what everybody else doing

Just cause everybody doing what they all do, if one thing I know I’ll fall but I’ll grow

I’m walking down this road of mine, this road that I call home”

”So am I wrong

for thinking that we can be something for real?

Now am I wrong 

for trying to reach the things that I can’t see?

But that’s just how I feel

That’s just how I feel

That’s just how I feel

Trying to reach the things that I can’t see

Am I tripping for having a vision? My prediction; I’mma be on top of the world! ”

”Walk your walk and don’t look back, always do what you decide

Don’t let them control your life, that’s just how I feel

Fight for yours and don’t let go, don’t let them compare you, no

Don’t worry, you’re not alone, that’s just how I feel” 

”So am I wrong

for thinking that we can be something for real?

Now am I wrong

for trying to reach the things that I can’t see?”

”But that’s just how I feel

That’s just how I feel

That’s just how I feel

Trying to reach the things that I can’t see”

”If you tell me I’m wrong, wrong

I don’t wanna be right, right 

If you tell me I’m wrong, wrong

I don’t wanna be right”

Nico & Vince

 

Back To Top