skip to Main Content

Om det gör dig lycklig – välj det!


 
IMG_4291  IMG_4300 IMG_4302
 
IMG_4118Som ni läser fina ni. På lite mer än 4 månader har ni snart läst mina texter 4000 gånger…jag säger det igen 4000 gånger, helt galet, tack!  I 22 länder har ni läst och förutom hemsidan som ni har kollat in mest så har dessa texter här under intresserat flest…
https://exploringlifepiaberg.wordpress.com/?s=facebookskryt+no+1

https://exploringlifepiaberg.wordpress.com/?s=cancer
https://exploringlifepiaberg.wordpress.com/?s=frisk
Skryt, leva, vara frisk och cancer har fått mest spridning so far men det är också några av texterna som funnits längst. Att skriva gör mig lycklig, jag borde prioritera det oftare…och det som inte gör mig lycklig behöver jag reducera… för det tar min tid, min kraft och framförallt min energi… utan att ge något tillbaka…
Vad gör dig lycklig? Och gör du det tillräckligt ofta? Om inte…varför? Hur kan du ändra på det? Viktiga frågor och och ännu viktigare svar..fundera på det, det borde vi alla göra!

Önskar dig all lycka

IMG_7374

P.S Att springa Action Run gjorde mig också lycklig, mer om det i ett senare inlägg…

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Boka ett besök

Kontakta mig för tidsbokning innan besök
eller ring så träffas vi efter överenskommelse.

Besöksadress

First Office
Västra kvarngatan 62
611 32 Nyköping

Kontakta mig

Tel: 070-557 17 04
E-post: pia@piaberg.se

Back To Top