skip to Main Content

Tillit och vatten i näsan


Många kämpar hårt för att hålla näsan över vattenytan. De är övertygade om att de drunknar om de för en liten stund slappnar av. De tror att de hjälplöst kommer sjunka till botten, fylla lungorna med vatten och bli kvar. Men tänk om det inte är så, tänk om det handlar om att ha tillit till livet och våga släppa taget ibland. ( jag jobbar på det)
Tänk om det handlar om att inte vara rädd för att få lite vatten i näsan. Om du hela livet håller dig över ytan utan att någonsin doppadykbilder 016 huvudet kommer du aldrig upptäcka det där fantastiska som finns där under. Jag älskar att vara under vattnet. När allt surr från världen tystnar och havet håller om mig, när jag landar i ett viktlöst läge slutar jag vara en kropp – jag är bara jag. Gränsen mellan hud och omgivning slutar existera och jag är bara pure energy – en märklig känsla..och som jag älskar den! Läskigare är det att dyka under ytan på mig själv, men jag gör det ändå… tjohoo det är där utveckling sker…men det är sannerligen inte bekvämt för hur jag än vrider och vänder på allt nu för tiden hamnar det i mitt eget knä, phu, mitt ansvar, mitt liv!
IMG_7584Hur gör du? Törs snegla under ytan? Jag tror livet är som havet. Respektfullt och mäktig på ytan men det är där under magin finns. Det är inuti oss som magin sker. Fullt av liv och rörelse, en oändlig färgpalett,kreativitet. Hela du är full av delar som bildar en underbar helhet. Så våga gå på djupet. Gör dig av med det som begränsar dig och sluta göm dig bakom någon annans sanningar. Arbeta på tillit till livet, då får du tillgång till så mycket mer…….och du, om du är osäker..det går att ha både mask och snorkel på sig..

Kom, gå på djupet med mig, det är fantastiskt där under, du är fantastiskt!

Kram

This Post Has 3 Comments

  1. Kära Pia<3
    När jag läser dina texter så känner jag din värme. Det är för att du erbjuder det vackraste hos dig som då kan spegla det vackraste hos mig<3 Jag håller verkligen med om att det mest spännande och starkaste och finaste finns inom oss . Det är där vi finner det som gör det yttre mer värdefullt och större att uppleva. Det finaste är att ha människor omkring sig som vågar vara i det största i sig för då ger dom möjlighet även för mig att möta det största i mig. Du skapar den möjligheten med den här bloggen. Tack fina du<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back To Top