skip to Main Content

The turning point…

Du har förberett allt. Linan ligger rak i sanden. Handskar bredvid. Du har krattat manegen. Det enda personen på stranden behöver göra för att rädda dig, är att ta linan och dra. Du har ritat en pedagogisk karta och skrivit instruktioner i punktform. Allt är tydligt och glasklart.


Du kommer inte längre behöva trampa vatten, så skönt, i stället kan du använda din energi och kunskap till roligare saker. Utvecklande saker, stimulans istället för kamp. Det enda personen på stranden behöver göra är att ta tag i snöret och dra. Allt annat är redan fixat. Du väntar. Och väntar. Inget händer. Linan förblir slak och du ökar tempot på fötterna igen för att inte sjunka. Har inte ditt rop på hjälp tagits på allvar? Har inte DU blivit tagen på allvar? När du ser  personen på land famla på fel sida om sjön flera kilometer från snöret inser du att hen inte ens läst det du skrivit eller kanske ännu värre -läst och ignorerat. Då gör det ont. Inte värd något. Du slutar trampa och känner hur skönt det är att släppa taget. Vattnet håller om dig när du sjunker. Varmt och kärleksfullt och plötsligt förstår du hur allt ska kännas. Där någonstans kommer insikten om att du inte alls vill sjunka, du vill leva. Benen får kraft igen, starka simtag mot ytan. Du behöver rädda dig själv viskar rösten. Du kan det, du har kraften.  Vid ytan känner du plötsligt  hur lätt det är att andas igen. Du vänder om och börjar simma åt andra hållet. Valet är plötsligt enkelt. Leva, inte bara existera...

Att personen sedan kommer springande till rätt sida på stranden, ropar, ber och börjar dra i snöret är av mindre betydelse för du har redan kapat linan. Tilliten är borta. Du vågar inte chansa. För du vill aldrig mer bli lämnad ensam mitt i djupet. Aldrig mer…

The turning point is nådd! I stand my ground

– I won’t back down…

Aldrig!

Open up – everything is waiting for me…

Well, I won’t back down
No, I won’t back down
You can stand me up at the gates of hell
But I won’t back down
No, I’ll stand my ground, won’t be turned around
And I’ll keep this world from draggin’ me down
Gonna stand my ground and I won’t back down
(I won’t back down)
Hey baby, there ain’t no easy way out
(I won’t back down)
Hey, I will stand my ground and I won’t back down
Well, I know what’s right, I got just one life
In a world that keeps on pushin’ me around
But I’ll stand my ground and I won’t back down
(I won’t back down)
Hey baby, there ain’t no easy way out
(I won’t back down)
Hey, I will stand my ground
(I won’t back down)
And I won’t back down
(I won’t back down)
Hey baby, there ain’t no easy way out
(I won’t back down)
Hey, I won’t back down
(I won’t back down)
Hey baby, there ain’t no easy way out
(I won’t back down)
Hey, I will stand my ground
(I won’t back down)
And I won’t back down
(I won’t back down)
No, I won’t back down

This Post Has One Comment

Kommentarer är avstängda.

Back To Top