skip to Main Content

Taking back my life song…


Att ta tillbaka energin och åter vara den som håller i ratten i mitt ack så värdefulla liv. Det är det jag gör just nu. Jag kan inte bara sitta passiv om bussen är på väg mot Katrineholm när jag drömmer om Adelaide. Chefen tycker jag ska sänka ribban. Nöja mig med Södermanland så länge och inte ha så bråttom…
img_2695Jag förstår att Rom inte byggdes på en dag. Men att bila till Australien i 7km/tim är inget för mig. Särskilt om vi ska ta en massa kringelikrok vägar istället för att våga ta i det som behövs. Jag hinner bli pensionär innan jag är framme. Om en del trivs i det tempot, fine. Men när jag köpte min biljett var destinationen faktiskt tydlig. Så var även mitt uppdrag enligt alla styrdokument. Klart att jag inte nöjer mig med Katrineholm då! Jag har lärt mig mycket senaste tiden. Jag jämför det med träningsvärk. Det gör fortfarande ont, men syftet är gott. Jag expanderar. Jag tränar på tillit mitt i ett fritt fall. Stundtals skitläskigt, men det är det som är själva grejen har jag förstått. Om livet aldrig känns är du antingen död eller käkar piller. Tillit till mig själv är det absolut viktigaste av allt och nu är det högintensiv träning på det. Jag klarar det här! Nu laddar jag batteriet från grunden. Jag känner kraften som är jag smyga tillbaka. När jag behöver ladda om och bryta negativa sinnestillstånd använder jag ofta musik. Framförallt texten är viktig för mig. En sång jag lyssnat många gånger på senaste tiden är Fight Song. När jag åkte till havet efter mitt psykbryt på jobbet kom just den låten på radion. Väldigt passande. Jag sjöng med som aldrig förr och trodde på varje ord. Sedan har låten följt mig igenom krisen. Jag är så mycket hellre strong än weak. Men att vara strong innebär även att våga vara liten.
12802770_1751201008445356_8752952553438452798_nSången fyller systemet med power. För att peppa mig ännu mer brukar jag sjunga framför spegeln. Att se mig själv i ögonen gör att texten får ännu större påverkan. När jag tror på orden jag sjunger blir det kraftfull. Still got a lot of fight left in me. Sången påminner mig om vikten av att fortsätta framåt även om en del personer just nu förmodligen önskat att jag bara hållit tyst och inrättat mig i ledet. Men vem hade jag varit då, inte mig själv i alla fall. Sången påminner mig om att viktigast av allt är att vara sann mot mig själv. Prove I’m alright song. Är du sann mot dig själv? Vågar du stå för det du tycker? Jag tror det är viktigt. Det är där kraften ligger, min kraft, din kraft. Sjung högt och tro på orden. Det funkar och Du är värd det!

No I’ve still got a lot of fight left in me…och den kraften kommer läggas där den uppskattas..

Im a small boat

On the ocean

Sending big waves
Into motion
Like how a single word
Can make a heart open
I might only have one match
But I can make an explosion

And all those things I didn’t say
Wrecking balls inside my brain
I will scream them loud tonight
Can you hear my voice this time?

This is my fight song
Take back my life song
Prove I’m alright song
My power’s turned on
Starting right now I’ll be strong
I’ll play my fight song
And I don’t really care if nobody else believes
’Cause I’ve still got a lot of fight left in me

Losing friends and I’m chasing sleep
Everybody’s worried about me
In too deep
Say I’m in too deep (in too deep)
And it’s been two years
I miss my home
But there’s a fire burning in my bones
Still believe
Yeah, I still believe

And all those things I didn’t say
Wrecking balls inside my brain
I will scream them loud tonight
Can you hear my voice this time?

This is my fight song
Take back my life song
Prove I’m alright song
My power’s turned on
Starting right now I’ll be strong
I’ll play my fight song
And I don’t really care if nobody else believes
’Cause I’ve still got a lot of fight left in me

A lot of fight left in me

Like a small boat
On the ocean
Sending big waves
Into motion
Like how a single word
Can make a heart open
I might only have one match
But I can make an explosion

This is my fight song (Hey!)
Take back my life song (Hey!)
Prove I’m alright song (Hey!)
My power’s turned on
Starting right now I’ll be strong (I’ll be strong)
I’ll play my fight song
And I don’t really care if nobody else believes
’Cause I’ve still got a lot of fight left in me

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back To Top