skip to Main Content

Tack för 2017 lovely You

2017 är slut och vi närmar oss 34 000 visningar du och jag. Trots att inläggen varit väldigt sporadiska på sista tiden. Jag skriver fortfarande mycket, men allt hamnar inte på bloggen. Men alltså, 34 000 wow säger jag bara! Inte i min vildaste fantasi hade jag dessa siffror in mind när jag började blogga. I över 70 länder har jag mer än två visningar, trots att jag bara skriver på svenska Wow big time! Tack som läser, delar och kommenterar både här och där. Tack som delar min tro på människan och hennes förmåga. Tack som hyser hopp om världen och framtiden.

T
ack till dig som klurar, funderar och analyserar. Tack till dig som ännu inte gett upp och låtit likgiltigheten få fäste. Tack till dig som vågar fortsätta tro på ljuset fast mörkret ofta får mest utrymme. Tack till dig som söker mod att stå upp för det du tror på. Tack till dig som försöker hålla ditt sinne lekfullt i en värld som allt som oftast försöker diktera vår sanning. Tack till dig som vågar lyssna på fria tankarna fast de kanske inte alls passar in i nuvarande system. Tack till dig som försöker höra allt det där som hjärtat viskar. Tack till dig som tror på Kärlek. Tack till dig som tror på Empati. Tack till dig som tror på en altruistisk värld. Tack till dig som vågar ifrågasätta normer, fördomar och dig själv. Tack till dig som vågar säga säga nej och stop när mänskligheten visar sina fulaste sidor. Tack till dig som har förstått att dina val är viktiga. Hela tiden. Tack vackra människa som varje dag strävar efter att bli lite mer. Du föddes nämligen för att bli mer. Det gjorde vi alla. Att bli vårt bästa JAG innebär en ständig rannsakan. Det gör ont. Är läskigt. Och arbetet blir aldrig klart.  Men så länge vi fortsätter sätta den ena foten framför den andra når hoppet hjärtat. När vi vågar vara kärleksfulla kommer vi också våga ta ställning mot hat, våld och mental korruption. Du är verkligen viktig för världen! Det du gör betyder något. Så gör medvetna saker. Tänk vakna tankar.

Att ha dig som sällskap gör min resan till så mycket mer. Du ger hopp och övertygar mig om att kärleken en dag kommer bemästra hatet.
Världen förändras nämligen av människor. När tillräckligt många människor tror på något eller tar ställning i en fråga då sker ett paradigm. Vi behöver bara tro på att det går så har vi kommit halvvägs! Din grundinställning till världen och dess invånare är energin som blir du. Detta är av yttersta vikt att komma ihåg. För vissa dagar orkar vi inte. Vissa dagar klarar vi inte av att vara den vi vill. Vissa dagar glömmer vi bort det vi tror på. Vissa dagar utmanar oss mer än andra. Och det är precis som det ska. Det kallas livet.  Det är då vi växer. Och det är ingen fara. För så länge hjärtat fortfarande sitter på rätt ställe, rymmer förlåtelse och massor av tillit då hittar vi tillbaka. Tillbaka till kärnan att vara en del i något större. Tillbaka till en verklighet där vi – du och jag är viktiga. Världen förändras av människor. Det är vi som väljer om förändringen ska vara till det bättre eller sämre. Vi. Du och jag. När du vågar syna din egen intention kommer du aldrig fastna i hörnet. Bygg din intention med kärlek och den kommer leda dig tillbaka  hur vilse du än har varit. Det är en trygghet att bygga livet på. En lojal hand att hålla i när du tappar balansen. För det gör vi ibland.

Tack igen. Jag blir så glad. Du ger mig energi. Du är fantastisk och är den kraftfullaste resurs du någonsin kommer ha tillgång till. Du behöver ta hand om dig för världen behöver ditt bästa JAG! 2018 är ditt år! Våga flyga fast andra väljer att sitta still om det är det ditt hjärtat vill. Flyg!

Jag önskar dig en nyårsafton full

av skratt och närhet.

Jag önskar dig ett vaket och

medvetet 2018.

Kärlek från Aruba

Fakta:
82 länder har besökt bloggen.
53 visningar i snitt per dag 2017.
Mest lästa förutom hemsida och min historia. Topp 7:
Bara få vara mig själv…
https://exploringlifepiaberg.wordpress.com/?s=smitande+kollegor
https://exploringlifepiaberg.wordpress.com/?s=free+falling
https://exploringlifepiaberg.wordpress.com/?s=blåmärke
Om att älska men åka ändå…
Stress No5: Jag ber om ursäkt…
Ständiga repriser bygger inga premiärer
Mest delade:
https://exploringlifepiaberg.wordpress.com/?s=smitande+kollegor
Näthat…
Write a bestseller..

Back To Top