Skip to content

Coaching för företag

Människor bygger företag

När ledare och medarbetare tar ansvar för sitt personliga ledarskap växer företag som bäst. Både på insidan och i kvartalsrapporten. Att satsa på en bra arbetsplatskultur ökar arbetsglädjen och reducera kostsam stress. Att lägga tid på att hitta orsaken till eldsvådan är alltid mer ekonomiskt än att ständigt släcka dyra småbränder.

Psykiska ohälsa ökar. Att förebygga sjukskrivningar är både ekonomiskt och humanistiskt. Att jobba preventivt är framtid och rehab dåtid. Mitt mål är att få team att jobba tillsammans och inte bara samtidigt. Det är två skilda saker. En roddbåt utan samarbete åker i cirklar. En roddbåt utan fungerande ledarskap saknar riktning.

Fungerande grupper kan däremot korsa Atlanten och ha kul på vägen. Coaching handlar om att förändra ett språk och tankemönster. Både individuellt och i grupp. Att finna nya perspektiv.

Som coach är jag tuff och utmanande. Inga frågor är för svåra. Jag stöttar, inspirerar och ger feedback. Jag är jobbig, ärlig och utmanar sanningar. Ältande och dåtid är inget vi fastnar i.

Med värme och humor hjälper jag er till nya perspektiv där blicken är framåt. Same, same blir nämligen aldrig different. Det finns inga genvägar. Gör ni jobbet och inte ger upp kommer resultaten fortare än ni anar.

Företagstjänster

 • Mår du dåligt i ditt ledarskap och tappat självkänslan?
 • Har du som ledare tappat förmågan att entusiasmera?
 • Har ni en arbetsgrupp som inte kommunicerar?
 • Har en osund kultur normaliserats?
 • Vill ni arbeta för ökad jämställdhet?
 • Har arbetsplatsen tappat glädjen och slutat utvecklas?
 • Har skitsnack och gnäll fastnat i väggarna?

Då kan jag hjälpa er. Vi synliggör tråkhinder, eliminerar dom för gott och maxar er potential. Att jobba med mig kommer kännas. Kan vara obekvämt. Men gör ni jobbet kommer resultatet.

Jag erbjuder följande företagstjänster:

 • Medarbetar och ledarskapscoaching
 • Teamcoaching
 • Föreläsningar/workshops
 • Hyr en filosof

En generell arbetsordning är att jag utifrån ert önskade läge gör en nulägesanalys. Det kan ske genom intervjuer eller medverkan på arbetsplatsen. Allt för att synliggöra språk och tankemönster som ofta är omedvetna. Därefter presenteras en rapport och ett förslag på handlingsplan. Vid teamcoaching, workshops och föreläsningar formar jag dessa utifrån ert syfte och behov.

Kontakta mig om ni vill veta mer – jag älskar när ni hör av er.

Hyr en filosof

Ibland är det nödvändigt att vända upp och ned på allt. För att se nya perspektiv. Att ta etiska och moraliska beslut är nämligen inte alltid detsamma som att följa principer eller lagar. Vill ni värna ert varumärke kan det ibland behövas någon som ställer jobbiga frågor utan egenintresse. Jag behöver inte vara insatt i verksamhet, budget eller liknande. Självklart har jag tystnadsplikt.

Jag hjälper er att oberoende granska beslut så att ni själva kan avgöra om det ligger i linje med era och företagets värderingar. Jag hjälper er till perspektivbyte. Jag ökar er förståelse för att det finns mer än en sanning. Så tvingas tankar utanför boxen. Så skapas en nytänkande kreativitet. Vi blir väldigt lätt hemmablinda. Därför är röster utifrån bra att lyssna på. Så skapas hållbara varumärken som tål en granskning. Så förhindras fartblindhet och ryggkliande. Dessutom sover de flesta bättre på natten när beslut tas i rätt anda. Dessutom är till och med ett jobbigt beslut lättare att ta när det baseras på sanna grundvärderingar.

Törs ni? Nyfiken? Hör av er för ett möte. Det här är framtiden.

Back To Top