Skip to content

Kontakta och boka tid

Kontakta mig

Jag älskar när du hör av dig. Vare sig det är stort eller mått. Så tveka inte med din fundering eller förfrågan. Du har allt att vinna!

Var modig och våga förändra det som skaver. När en person utvecklas påverkar det varje område i livet vare sig du hör av dig till mig som privatperson eller från ett företag. Att kunna leda sig själv är nämligen nyckeln till att framgångsrikt kunna leda andra. Ledarskap är en handling – inte en position.

Seså, nu väntar jag på dig!

 

 

 

 

 

 

Ta ansvar för det personliga ledarskapet.

Tidsbokning

Här fyller du i dina uppgifter och inom vilket område din förfrågan rör. Är du intresserad av ett första kort kostnadsfritt möte fyller du även i förslag på tid. Du får räkna med minst en veckas väntetid.

Under övrig information skriver du kort vad din förfrågan berör. Kanske behöver du livscoaching eller vill uppnå ett specifikt idrottsligt mål. Kanske behöver du eller din personal vidga ett perspektiv för att komma vidare. Kanske vill du anlita mig som föreläsare för att inspirera men även utbilda inom personligt ledarskap. Kanske vill du ha en workshop där syftet är att odla mod och medvetenhet. Kanske vet du inte än vad du vill ha hjälp med – bara att du inte vill ha det som idag. Då är du varmt välkommen att höra av dig.

Jag skriver även. Vill du att jag gästbloggar, skriver krönikor eller artiklar angående medvetenhet, mod, moral och personligt växande är du också varmt välkommen att höra av dig. Andra ämnen jag gärna skriver om är samhället överlag, skolan i synnerhet.

Back To Top