Skip to content

Det är dags att låta änglarna flyga…

Änglar finns. Mittibland oss. De kan vara svåra att upptäcka då de sällan visar sin vingbredd. Med rädsla för konventioner. Och att bryta normer. Eller förarga jante. Det är en förlust för oss alla när vi försöker tränga in alla änglar i samma låda. Vingar behöver nämligen luft. Syre.Vingar behöver sträckas ut till sin ytterlighet. Till sin fulla prakt. Till sin inneboende gnista. Det är där kraften finns. Kärleken. Glädjen. I rörelsefrihet.

Änglar finns. De föds hela tiden. Varje dag. I hela världen. Men ska de lyckas utveckla sin flygförmåga krävs det att de vågar veckla ut sina mjuka vingar. I en stundtals hård verklighet. Att ändra på det är vårt jobb att göra. Att ge dom rätt förutsättningar. När vi lyckas med det kommer de rädda världen åt oss. Ställa till rätta det vi ställt till. Änglar föds hela tiden.Varje dag. I hela världen. De kallas barn och kan rädda oss om vi vågar släppa girighet, prestige och givna sanningar. Framtid. Hopp. Paradigm. Är ingen utopi. För änglar föds hela tiden vi måste bara tillåta dom att skina mer än du och jag någonsin har gjort. Tillåta dom att flyga högre än högst. När vi klarar det kommer himlen bli full av de vackraste änglarna. Som busar. Skrattar. Och ser saker ur helt nya perspektiv.

Änglar föds hela tiden. Varje dag. I hela världen. Dom kallas barn. Låt oss bli bättre på att låta dom flyga…

Back To Top