Skip to content

Nä nu kör jag…

PIA MOBIL 68226


Nu får jag ha filat klart på bloggen annars hinner jag bli pensionär innan jag kastar mig ut. Nu är det slutfegat minsann, nu kör jag. Får fixa till estetiska detaljer under resans gång och är det andra knasigheter får ni stå ut med dom också för jag är en riktig bloggrookie!
Men välkommen att kolla runt lite…! Att dela mina tankar med den som behagar är läskigt, men jag mår bra av att skriva, jag behöver skriva, jag behöver berätta saker annars bubblar allt över liksom – så nu gör jag det, fast det skrämmer mig! Andra inlägg på gång men kolla gärna in sidan så länge…
Fear is only temporary, regrets last forever – so just do it! 
 


This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top