Skip to content

Bloggrookien tackar ödmjukast

IMG_1691Jag niger och bockar så både rumpa och panna slår i golvet! Över 1 200 visningar och över 700 besök på en månad – tusen tack alla ni! You make me very very happy, tjhoho osv !!
I bloggsammanhang blygsamma siffror men för mig är det bara WOW!!…och ändå har jag så mycket kvar att lära mig om det här med bloggning. Nu har jag lagt tid på att skriva men tids nog ska jag få koll på finesser som delningar, sökmotorer, utformning och allt det andra också, för det här är kul!   Jag känner mig så oerhört hedrad för varje människa som lägger tid på att läsa det jag skriver – för jag skriver om sådant jag finner viktigt! Håller du inte alltid med mig, tack ändå, man får tycka olika! Bara att du läser mina ord och meningar glädjer mig…
Och ni som delar, tack – ni får alla dela hur mycket ni vill, det gör mig bara glad ju fler jag når! Tacksamhet är ordet som dyker upp. Tacksam för att jag har börjat skriva igen och för att jag vågar dela det jag skriver med dig. Tacksam att jag hittat bloggandet då jag gillar att arbeta med både text och bild. Tacksam att jag hittat ett sätt att pyssla i vuxen ålder.
Tacksamhet i livet är oerhört viktigt, det är genom den som din existens blir meningsfull. Tacksamhet bygger starka rötter och alstrar energi. Jag är tacksam över mycket olika saker, men just nu är jag så oerhört tacksam för DIG, kära läsare. Som sagt…niger och bockar så jag får både bulor och blåmärken… Aj…Tack… Aj…Tack… Aj…men det är det värt!!
Nu till DIG. Vad är DU tacksam för? Fundera en stund.. Har du möjlighet, slut ögonen och tänk på saker du är tacksam för …och viktigast av allt, känn, känn känslan i hjärtat, i bröstet när du tänker på dessa saker. Känn vad det fyller dig med. Det är ett bra sätt att ändra sitt sinnestillstånd när man har en skitdag, för sådana kommer ju emellan åt – ja, det funkar för det mesta i alla fall! Själv har jag börjat skönja ljuset i tunneln inför semestern…lovely!!
Peace and lots lots of love

This Post Has 2 Comments

    1. Tack, jag ser ju att vi har samma idéer om hur vi med vårt förhållningssätt skapar vår vardag – så glad jag kommit på det..livet blir lite roligare då:-)…och ännu roligare är det att hitta andra med den inställningen, så jag kan finna inspiration om jag vacklar…så du, tack själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top