Skip to content

Trace from a copycat or you

Låt livet bli ditt eget unika. Det finns bara en av just dig. Av alla människor på jorden, i runda svängar 8 – 9 miljarder, så finns det bara en av dig! Sug på den, häftigt eller hur! Så sträck på dig. Du är unik bland miljarder individer, hur cool som helst! 

You are one of a kind så lever du som kopia av någon annan är det dags att sluta med det nu! Sätt dina egna vackra avtryck, dom är ju så perfekta! Låta gärna andra inspireras av spåren du lämnar men av kärlek bör du alltid uppmuntra dom att skapa sina egna. Vi har alla olika kartor och unika stigar att gå. Extra viktigt med våra barn. De ska inte återleva ditt eller mitt liv, de ska skapa sina egna. Inspirera dom, men styr dom inte! Du har din väg att gå och alla andra har sin. Hur nära era stigar än må ligga behöver fotspåret separeras. Parallella, javisst, inga problem, men spåren ska inte gå i varandra. Knallar ni i åt samma håll, grattis, då kan ni hålla handen i alla fall å det är ju mysigt! Om riktningarna däremot börjar glida ifrån varandra och du får kämpa som en galning för att inte tappa taget, för att inte tappa handen då behöver du kanske våga släppa, både för din och din väns skull. Risken är annars att två sanna stigar lämnas tomma med blödande hjärta och där någonstans mittemellan går två zombies utan mening eller mål…Ge varandra mod att skapa egna avtryck. Ge varandra verktyg att hitta sin egen stig. Ge varandra tillit att växa som individer. Och gå inte omkring på någon annans stig bara för att vara snäll och spela martyr, det är inte att vara snäll nämligen. Förr eller senare kommer du bli bitter, gnällig eller sjuk och lägga skulden på andra att ditt liv inte blev som du ville, men du, tough shit…det är ditt ansvar att leva ditt liv, ingen annans. Offerkoftan har aldrig förverkligat en dröm och kommer inte göra det heller!
Ett fuktigt fotavtryck på varma klippor torkar och försvinner. Så är det med varje steg du tar. Gamla spår behöver inte styra dig, andra människors spår behöver inte styra dig så var inte en kopia. Låt varje steg du tar vara nytt, låt varje steg du tar vara ett aktivt val, låt varje steg du tar vara ditt.

Skapa ditt unika spår. Då visar du även andra att de kan skapa sina egna! Vad säger du, dags för en promenad kanske…kommer du?

Kram

This Post Has 2 Comments

Kommentarer är avstängda.

Back To Top