Skip to content

SD, snålhet och bortskämda svenskar


Har man vuxit upp i Sverige med alla de bra förutsättningar vi har här och ändå misslyckats med att ordna ett hyfsat oberoende, friskt och självständigt liv tycker jag att man ska sluta gnälla över alla flyktingar och invandrare som kommer hit.
10403069_967377429968283_3913724893149526656_nDu som hejar fram SD och Jimmie Åkesson, är du själv den perfekta medborgaren – hoppas det eftersom du så lättvindigt ser ned på andra människor.  Du lata, arbetsskygga, välfärdssjuka, gnälliga svensk – du som snor mina skattepengar för att du inte orkar ta tag i ditt liv, jag ber dig syna dig själv istället för att lägga all uppmärksamhet utåt. Flyktingarna tar emot mina skattemedel för att de inte har något val, de har inget val, de flyr för sina liv...så vad är din ursäkt – du irriterar mig mycket mer än dessa handlingskraftiga människorna som lyckas överleva helvetet.  Människor flyr från områden där våldtäkt, tortyr, död och systematisk utrotning pågår 24-7. Människor flyr från saker vi i Sverige inte ens kan föreställa oss. De har en väldigt godtagbar ursäkt för att det tar en stund att komma på banan igen…men du svenskfödda som titt som tätt parasiterar på skattemedel, vad skyller du på? Vad har du kostat samhället? Är du arbetslös ofta, sjuk titt som tätt, fifflar med vabben kanske, eller har du lite för lätt att sjukskriva dig, du är ju så trött, svag eller har en idiot till chef! Du motionerar aldrig, äter skitmat, snacks, godis tills det kommer ut ur öronen på dig – dricker alkohol och läsk för jämnan, röker, snusar, knarkar och tror på riktigt att alla andra har ansvaret att försörja dig? Du blir hellre förtidspensionär än att utbilda om dig för det orkar du inte… har du ens förstått att ansvaret för ditt liv har DU! Jag struntar i om du haft en hemsk barndom eller vad du skyller på, men att du som vuxen människa blivit en empatilös skitstövel gör mig sur!
För vet du vad – jag tror på att hjälpa människor i kris, jag tror på att alla människor ingår i en stor helhet och jag tror att det gör skillnad när vi hjälps åt. Jag tror på riktigt att vi kan få ordning på eländet i världen om vi alla gör vårt bästa och tar ansvar för våra egna handlingar. Så sluta gnäll över människor som är handlingskraftiga nog att ta sig hit för att rädda sina familjer och se om inte du själv kan bidra med lite mer till ett bättre samhälle!
IMG_7249 IMG_7026 IMG_7383
Mina skattepengar får gärna hjälpa dig när du har en kris på samma sätt som jag gärna hjälper människor på flykt – jag tror på att den som har ska dela med sig, men ska det samhället fungera bygger det på att vi alla hela tiden gör så gott vi kan…och att alla tar ansvar! Så innan du nästa gång höjer Sverige Demokraterna till skyarna…ta en titt i spegeln, ta en titt på dig själv med de förutsättningar som Sverige gett dig – har du alltid gjort ditt bästa? Jobbat hårt med möjligheterna landet har att erbjuda? Tagit hand om dig själv? Är du moralsikt oantastlig? Aldrig utnyttjat systemet?  Annars kanske du ska vara tyst… Men du, solen går upp i morgon igen, det är aldrig försent att göra nya val eller ta nya beslut…så vilken värld vill du ha? Allt börjar med dig och mig – vi kan göra skillnad.
Kärlek kan läka jorden, inte dumhet och snålhet! Ge något idag! http://sverigeforunhcr.se/stod-oss/gava-syrien
Önskar dig peace – både på insidan och utsidan
 
P.s Sedan borde vi kunna ha en bättre flyktingpolitik, men det får aldrig någonsin börja handla om att inte ta emot människor i kris…hur hade du velat ha det om DU flydde Syrien med dina nära…tänk och känn på den!
 
 
 
 
 
 
 

This Post Has 2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top