skip to Main Content

Svett, skratt och utmaningar


Nästa helg springer jag min första hinderbana ever, Action Run, en lekplats för vuxna. Det ska bli grymt kul. Du är  aldrig för gammal för att leka men du blir gammal om du slutar! Vatten, eld, bildäck vad mer kan man begära!  Det blir en rejäl utmaning både fysiskt och mentalt..trots det längtar jag… med skräckblandad förtjusning..
Jag genomför loppet med ett gäng tjejer jag knappt känner i Gymmet Utanförs regi se länk ned,
http://www.gymmet-utanfor.se    …så det är också lite nervöst. Det lättaste vägen vid nya utmaningar är så klart att säga nej, men de11988713_405998609608081_6418541028953936837_nt är också den tråkigaste tänker jag… Hur gör du? Säger du JA till saker fast det känns läskigt? Du kan ju aldrig i förväg veta hur det går eller  hur det känns…men att aldrig våga göra nytt blir istället väldigt same same. Jag tror det är viktigt med utmaningar. Det behövs för att utvecklas. Vad som är en utmaning för dig vet egentligen bara du, det behöver ju inte vara en hinderbana. Det kan vara att stå upp för dina åsikter, att våga bryta en norm, fysiska utmaningar, byta jobb, börja plugga you name it! Bara Du vet vart dina utmaningar ligger. Att kämpa och vara envis är också bra om du vill uppnå saker  men lika viktigt är det att förstå när det är dags att kliva av – det gäller vare sig det är en hinderbana, relation eller om du inte trivs på jobbet. Att våga lyssna när kroppen signalerar att hon är på fel plats, att våga lyssna när kroppen behöver vila istället för att springa och att våga välja med hjärtat, kanske viktigast av allt är också utmaningar!

Näst12002438_406281686246440_2526244018210963880_oa lördag kommer jag, förutom att ha väldigt kul, göra mitt bästa för att ta mig över alla hinder som står i vägen. Den metaforen tar jag sedan med mig tillbaka in i vardagen. Hinder ska ses som utmaningar och om du verkligen vill över så kan du! Om motivationen däremot haltar blir det krångligare och det kan vara ett tecken på att du är på fel plats…och då är det bättre att ta en annan väg…att vara tjurskallig av principsak har nog aldrig gjort någon lycklig…Är jag på rätt plats? På lördag är jag det definitivt! Är du på rätt plats? Dags för en utmanings kanske, kom igen nu!

So Action Run, see you next sat and lets play!

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Back To Top