Skip to content

8500 visningar senare..


..så har plötsligt ett år gått… ett år där jag tog tag i mitt skrivande och för det är jag så tacksam. Och ni läser ju, galet men det är alltså snart 8500 visningar och för mig är det massor tack, tack, tack..tickelitacktack!..och då har jag fortfarande ingen koll på bloggandets alla delar och funktioner..jag bara skriver liksom…ska se till att lära mig mer i sommar…
JIMG_9304ag skriver om sådant som jag finner viktigt och onekligen är det fler som håller med mig…blir så glad när mina ord ibland blir dina – ni delar massor! I bland är orden mer för dig och ibland mer för mig – att skriva är ett sätt att sortera mina egna tankar, ett sätt att säga ifrån när jag upplever att saker är fel. När jag skriver fungerar det också som en påminnare om vart jag själv vill vara, vad jag vill stå för och vad jag själv tror på...Senaste året har jag fått påminna mig mycket mycket hela tiden, det har sannerligen inte varit en räkmacka eller resa i första klass..men jag lär mig, hela tiden..Utmaningar tvingar mig att utvecklas och våga välja, det är så jag ser det. Enligt stjärnorna är det här mitt år och ja, det har väl inte känts ännu om jag ska vara ärlig…men jag fortsätter ha tillit..allt kommer till mig av en anledning, den inställningen gör det lite lättare att förhålla sig till det som händer. Mitt liv, mitt ansvar. Jag behöver värdera mig själv högt, vem ska annars göra det..det behöver alla föresten. Jag tar inte heller skit, det har jag aldrig gjort..men det är också en konst att veta när enough är enough….Det är viktigt att förstå när det inte längre hjälper att ösa vatten ur den läckande båten, det är viktig att förstå när du måste välja att simma i väg fast du inte vet åt vilket håll land ligger…för stannar du kommer du drunkna…eller ösa vatten ända in i evigheten..jag vill ingetdera..
Skriver du? Själv skulle jag vilja har mer skrivtid, nu snittar jag på ett inlägg per vecka men det kommer, det kommer…Skriva är magiskt, det hjälper mot det mesta…har du mycket funderingar på världen, människan och livet, skriv, skriv skriv – det fungerar, ord kan hjälpa både dig själv och andra. Över 6000 besökare har jag hittills och många fina hejarop under året som gått, varje ett av dom gör mig glad! 633 visningar hade jag på en och samma dag, wow, och jag snittar på 20 visningar per dag, per dag liksom, hurra – tack fina ni! Det är en skön känsla att ni finns där!

Nedan kommer lite favoriter om ni är nyfikna eller missat något. För mig har egentligen varje text varit viktig men jag har plockat ut några i alla fall..och igen, tack till er, ni är grymma. Det finns hopp för världen, jag har massor av hopp…

Livet och världen är magisk

om vi låter det ske..

tillit Pia,

tillit…

Era topp 5 är:
Lev ända tills du dör…
Pengar, prylar och fotboja
Att våga är nyckeln till livet
Din inre kompass
En treo till kaffet, tack!
 
Viktiga för mig:
Take a brejk
Cancer och dödsnormen
Gymnasieskolan V/S Fritidsgård
Att våga vara liten och sliten
Arbetsmoral, Ansvar och Arbetsglädje
 
 
 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top