Skip to content

Seriöst, Trump for president?!


Vi har förutsättningar för en fantastisk värld. Vi har alla fått livet i gåva..men hur i jössenamn gick det till när vi glömde bort vikten av förvaltning. Vi har verkligen inte lyckats bra där…än. Och med tanke på att en galen man just nu kandiderar till presidentposten i ett av världens ledande länder förfäras jag av att vi inte kommit längre, mannen är ju värre än ormen i Edens lustgård, kan inte folk se det!
Donald-Trump_3372655bTrots att han lockar med chokladkola borde väl åtminstone vuxna känna igen en ulv i fårakläder eller? Nä förlåt jag jämför egot med både ormar och ulvar, det är inte okey…jag gillar både ormar och ulvar med Trump spelar i en egen liga. Han uppfyller varenda dödssynd med råge och trots det hyllas han, jag blir nästan stum och det händer inte ofta! Så hur kommer det sig då att en hycklande, högmodig, girig, frossande man med vrede får så många med sig…jo han använder ett gammalt beprövat knep. Han använder samma retorik som killen som hette Adolf gjorde. Han lyfter bort hela ansvaret från individen själv och pekar sedan på andra grupper som ansvariga..å det funkar..det blir väldigt skönt för den missanpassade överviktiga krökande och rökande arbetslösa outbildade amerikanen att lugnt sitta kvar i soffhörnet och skylla sitt elände på illegala sydamerikaner…såååå skönt att lägga saker utanför sig...om det inte bara vore för alla andra hade jag mått bra nu eller” fått” ett jobb..lättja är en av dödssynderna..
Anmärkningsvärt är att när Hitler gjorde detsamma på 40-talet då tyckte många amerikaner att det var förskräckligt…men nu är de själva blinda av förgiftad chokladkola och gör nästan på sig av upphetsning när våldet i världen snart ska trappas upp och de ska få mumsa muslimer till fredagsmysetmåtte cirkusen snart vara över och att förnuftet och kärleken får segra! Att den amerikanske medborgaren är trött på etablissemanget kan jag förstå. På samma sätt som regeringens populäritet i Sverige inte heller ligger högst på listan, men galenskap har väl aldrig löst något eller, har vi inte lärt oss!
main-qimg-600f808dc47b48f6efde6674cea4c3a7Så vad behövs för att människor inte blint ska följa den fula gubben som lockar med kola? Jo det behövs tänkande människor. Utbildning och bildning är det som kan få rätsida på moder Gaia. Världen behöver självreflekterande, modiga och snälla människor. Världen behöver moral och etik. Världen behöver människor som tar ansvar och har förmågan att se saker ur flera perspektiv….
vi sitter på samma jordklot vare sig vi bor i USA, Indien eller Sverige…att bygga höga murar är ingen lösning, vi måste kunna bättre än så!! Självrannsakan är en intressant förmåga, att se sin egen del. För jag tror att desto mer en människa ägnar sig åt att snacka skit om andra desto större brist på självrannsakan. Jag tror att desto mer missunnsamhet en människa bär i sitt hjärta desto större brist på självkänsla, jag tror att desto mer någon roffar åt sig desto större tomrum i själen. Så måtte nu Jokern bli stoppad innan galenskapen når utanför Gotham City!
Kolla gärna listan på de sju dödssynderna nedan och gör en liten självrannsakan för världen behöver många reflekterande människor…och vi behöver bestämma oss åt vilket håll vi vill gå…
 

Hello this is your wake up call…

världen behöver dig

kommer du?

kram

 

Högmod/stolthet
Girighet
Lust/otukt
Avund
Frosseri
Vrede
Lättja

This Post Has 2 Comments

  1. Han är patetisk och pinsam MEN han är inte köpt vilket många av hans anhängare går igång på. Han är inte heller som de andra (som de tycker ljuger) men så fel så man vrider sig i soffan när man ser honom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top