Skip to content

Surfs up – 20 000 visningar…


Det är så mycket för mig, wow! Tack från djupet av hjärtat för att ni läser, delar och kommenterar. Så glad och tacksam. Det känns fint att ni delar mina funderingarna. Det ger hopp. För jag tror genuint att vi kan göra världen bättre no matter what. Men för att det ska ske måste det till en förändring, det är vi nog alla överens om. Den förändringen börjar med dig och mig, small steps together. Life is like surfing, your choice of wave will create your future ride…

När vi förstår att allt vi gör påverkar helheten kommer världen bli så magisk som hon var menad att vara. Vi människor skapar världen. Du själv formar din vardag, inte mer komplicerat än så. När vi lever i tillit och vänlighet händer bra saker även om det inte alltid märks direkt. När vi lever egoistiskt och krampaktigt målar vi i stället in oss i ett hörn. Varje handling och val du 17016074_1311120662301886_4200334405020847441_o-1gör får konsekvenser. Varje tanke du tänker formar din framtid. Det kan låta skrämmande jag vet verkligen. Men i stället för att bli rädd inse att det är du som har kontrollen. Du kan ändra en liten handling/tanke redan i dag. Du kan ta små steg som på sikt skapar ordning på insidan. Små steg under lång tid lägger många kilometer. Handla från och med nu alltid ekologiska bananer, bestäm dig för att jobba 90% istället för hundra, bestäm dig för att gå upp lite tidigare varje morgon för att äta frukost i lugn och ro, börja just nu med att promenera till jobbet varje fredag. Sluta frossa i våldsnyheter.  Börja varje morgon med att skriva en mening om tacksamhet, (EN mening det hinner du!) Ha en affirmation på telefonen med en påminnelse som 2 gånger om dagen påminner dig om att andas, att du är stark och värdefull, ska tänka en snäll tanke om någon. Stå för din åsikt på nästa möte. Och när kollegorna skvallrar illa om någon välj att inte hoppa på tåget. Experimentera dig fram, små eller stora saker spelar ingen roll – det är stiltjet som långsamt dödar dig…du kommer bli förvånad över resultatet om du orkar hålla i ett par veckor (och det orkar du ju såklart 🙂 Ta bort ord som måste ur ditt vokabulär, sluta säg att du aldrig hinner ditten eller dattan. Bestäm dig för att möta kollegorna med ett leende och säg något fint om denne. En lite mening som” Vad fin du är i dag, Vad glad jag blir att se dig, vilket bra jobb du gjorde och så vidare..just det kan forma resten av dagen på en hel arbetsplats! Det du blir glad av att höra kan du vara ganska säker på att andra också blir. Det finns många verktyg för att förändra sina tankar, första steget är att bli medveten om vad som försigår där uppe. Tänker du saker som stärker dig eller sänker dig, nå, ärligt nu, gör du det?

Nåväl. Tusen tack igen alla fina. Jag önskar er det bästa av kärlek och massor av ljus på insidan. Gå ut och le lite mer idag
Var rädda om varandra. Och var ärliga. När alla spelar charader skapas det aldrig några äkta möten. Du är ju så fin som du är, spread your wings or catch a wave or s
omething:)

Kram från 

Bali i morgon blir det vrakdyk

 

This Post Has 0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Back To Top